domingo, 6 de abril de 2008

La 1º vegadaa jeje

La 1º vegada, de Rachel.

La 1ª vegada que fas l'amor potser casualmet o amb amor. Jo recomane millor amb amor i tranquilament però això depen de cada persona.

Hi han una serie de mites.

-Sangrar: que depen de la persona, normalment si que es sangra una mica però hi ha vegades en que no.

-És dolorós: si que ho és, però no molt. Les dones pensem que fa molt mal però no és així i a part depen de cada persona. Potser per a una ho és i per a un latra no, no tenim que fiar-nos del que ens diguen en aquesta cuastió. A part, depen del tamany del pennis fa més o no. XD

També va comentar que cada vegada les relacions sexuals amb penetració són més un oci i el 'aquí te pillo, aquí te mato' està molt molt de moda.
Les xiques en aquest tema, quan estan en parella a vegades no estan preparades però per no perdre la parella no poden negar-se. Cosa que no s'ha de fer, no cal dir que si realment t'estima ho respectarà. A més les reliogions que tinga una persona també influeixen i s'han de respectar, però la societat a fet que si una persona et diu que vol esperar-se al matrimoni tingues burla d'aquesta, diguem que es una estreta i no tindria que ser així. Però ho fem.


També el tema de com estava fa 20 anys. Doncs per l'informació que ens ha donat podem veure que fa 20 anys era igual que ara però més ocult. El que passa esque ara hi ha més propaganda, més liberalització, etc.

L'altre tema relacionat amb la propaganda és que si unflueix a l'hora de tindre por de parlar-ho.
No, al contrari, si ho han mostrat al públic és per a que ho vejam una cosa normal i natural. Jo personalemnt si que ho parle i pregunte però no als meus pares..és molt incòmode.

No hay comentarios: