lunes, 4 de febrero de 2008

Resum: els límits de l'amor. Andrea :)

Andrea a començat explicant el que ha trobat sobre els límitis de l'amor, però el més important que a dit són els "10 manaments".Digam que eren 10 pautes que teniem que seguir si voliem que una relació sortixca bé. Són aquests:

-No estar sempre amb l'altra persona, no dedicar-li tot el temps. Cada persona té diferents coses que fer i per supost s'ha de respectar l'intimitat, has de deixar llibertat.

-Quan deixa de voler-te l'altra persona no has d'esperar a que tornen a fluir els seus sentiments per tu, ja que potser no ho fagen mai. Pense que és perdre el temps i s'ha de tallar, no pots forçar a que les coses siguen com no són.

-No poder creixer. Que l'altra persona no et deixe creixer i fer coses que et fan creixer.Això no és pot permitir. Has d'explicar-li que per aquestes coses no el vas a deixar ni vas a canviar-les per ell. Ja que ell pensa que t'agraden més aquestes coses que la seva companyia, que t'importen més.

-Imposar-te una cosa. Cadascú pensa diferent i ningú ha de dir-te el que has de dir , fer o pensar mai. Podem compartir coses, pero no pot imposar res que jo no vulga.

-Ser amics.Sense amistat una relació no va enlloc. A més pense que és més important aquesta amistat que quansevol altra cosa. Almenys al principi, quan tot és bonic.

-Separació. Si la cosa no té ninguna solució s'ha d'acabar, ja que la situació normalment va de mal en pitjor. Si té alguna solució ha de resoldre's entre els 2, no que un ho faja i ho trague tot i l'altre ale!! a viure!!

-Intentar canviar a l'altre. Al principi no pots dir-li tot el que et senta mal ja que no el coneixes a fons i creus que es cuasi perfecte. Però va passant el temps i potser hi han coses que no toleres. Llavors això s'ha de parlar i solucionar.

-Voler volen-te a tu mateix. Sinò tot el que faja et pareixera bé i la culpa sempre creuras que la tens tu, és molt trist. Abanç de voler a algú has de voler-te a tu mateix sinò poden aprofitar-se molt facilment de tu.

-Amor democràtic. Que no sé el que és.


Per a mi la més important és la que diu que té que haber amistat.Sense això no hi ha res, serien com extranys, desconfiats i no durarien ni 2 mesos.

Conclusió: està clarissim que al principi ningú compleix aquestes coses, però amb el temps si estàs amb algú un cert periode temporal sí que les has de complir perque si una falla van caient les demés. És com un dominó.

No hay comentarios: