martes, 25 de septiembre de 2007

Què ens diferència dels animals?

Donç està clar que a més de tindre més coneiximents jo pense que no actuem per els nostres instints així com fan ells.Ells, si tenen fam, si tenen un tros de pa a les mans i veuen algú que el necessita més que ell..no pensarà mai en partir-lo per a donar-li a l'altre..nosaltres sí. Bé,alguns de nosaltres sí, els egoístes està clar que no.
No m'atrevisc a dir que els nostres sentiments són més forts que els seus..perque els gossos són fiels asta la mort..encara que els coste dolor i sufriment..supose que ells pateixen igual que nosaltres..però com no ho manifesten molt, doncs en pareix que és menys del que és.
En quant a els coneixements..donç en tenim més que ells per pura lógica..
ningún animal per molt llest que siga pot analisar una frase en castellà o desxifrar una equació.
Els únics que potser ho podrien fer són els monos, però ho dubte molt...serien molts molts anys d'entrenament, a més..sabrien fer-ho ells prefisament perque són els que més és pareixen a nosaltres.
No sé on va ser..vaig veure un dibuix..que ens volia definir com anava el món..o millor dit..com acabariem.
Ficava l'evolució de l'home: comensava sen un mono,després al cap de molts molts anys es feia home..però el curiós era que després..també al cap de molts molts anys..tornava ser un mono.
Per què? doncs està clar.. perque el món va de cul..cada vegada anem més quibocats, som més animals, pensem menys en els demés, destrium coses, sols pensen en els diners,cada vegada hi ha més gent i menys persones..i com he dit en la pregunta de abanç..en la de que què ens diferenciava dels animals..una de les raons era perque sabiem compartir..no ens guiabem sols per els instints.. pues mentira!!! cada vegada ens guiem més per els instints,compartim menys,contaminem més..
I tot el món sap que l'animal que no s'adapta al medi acava morin. Nosaltres no ens estem adaptant..el estem destruin..
Si no canviem aquet dibuix del mono i amb el tems no som pitjors persones..potser acabem bé.
Conclusió:Ens diferenciem dels animals en que podem pensar més,raonar,etc.Però..el que ens diferencia dels animals és va predent molt molt lentament.Èncara ho podem canviar..

1 comentario:

Vicent Rebollar dijo...

Però hi ha característiques que sols es poden explicar des d'un punt de vista huma com son el poder, el contar mentires o la inteligència. ¿NO penses que açò es motiu suficient per a diferenciar-nos?