domingo, 28 de octubre de 2007

Emoció: és un sentiment que ens apareix quans ens pasa o ens va a passar alguna cosa que significa molt per a nosatres.O bé, es una mescla entre il·lusió ,impaciència i felicitat.
La frase:ferir les emocions ve de quan que ens fan mal alguna cosa cosa molt important per a nosaltres.No sols ho dic per l'amor sinò per moltes latres coses.

Sentiment: quan una persona no te sentiments, la seva vida no val al pena.És un monstre.
Els sentiments son les coses per les qulas ens aixequem cada matí, sense ells la vida no valdría la pena.Tota persona o animal te sentiments...és una cosa bàsica de la vida.

Intel·ligència:és la capacitat que tenim de pensar fins a un punt.Sense ella la veritat és que seriem uns inútils,res ens aniría bé i sempre tindriem que dependre de altres persones.

Intel·ligència emocional:No ho tinc molt clar, però crec que és la capacitat que tenim de controlar les nostres emocions,de pensar abanç de fer. Decontrolar-no's.

Afectivitat:és el que ens uneix a altres persones,aquet sentiment poseix la amistat,el amor,la família, etc.Sense ella no hi hauria cap confiança i mai voldriem a ningú.Els nostres amics,pares i novuo s serien uns extranys.No els valoraríem.